Je studietijd in Utrecht, aan de universiteit of hogeschool, betekent veel voor je toekomst en je positieve deelname aan de samenleving. In onze visie heb je voor persoonlijke groei in je studietijd niet alleen kennis nodig, maar ook de positieve ervaring van inzet voor anderen, en sociale, maatschappelijke, culturele en geestelijke vorming. Ontmoetingen met andere studenten en met professionals die hun kennis met je willen delen, verbreden je blik en helpen je als je impact wil maken op de samenleving. 

Met dit doel kun je vanuit Hogeland in Utrecht, eenmalig of vaker, bijdragen aan vrijwilligerswerk, en deelnemen aan tal van sociaal-culturele activiteiten. Hierbij kun je denken aan lezingen door professionals, taal & cultuur, studievaardigheden, boek- & filmbespreking, en activiteiten gericht op geestelijke groei. Ook kun je jaarlijks meedoen met een solidaire actie, die plaatsvindt in de zomer, of met een klein groepje een congresdeelname voorbereiden.  

Kortom: de activiteiten van Hogeland in Utrecht bieden jou de kans om van je studietijd een onvergetelijke ervaring te maken. 

Deel jij deze visie of voel jij je hierdoor aangetrokken. Dan kijk eens rond op deze website of laat ons weten welke activiteit je aantrekt! Wij zijn altijd op zoek naar jonge mensen die openstaan voor ontdekkingen en van actie houden.