Hogeland biedt cursussen en activiteiten die een aanvulling zijn op je eigen studie. We organiseren koffiegesprekken, cursussen en lezingen. Je kunt ook deelnemen aan een leesclub, samen cultureel actief zijn of iets op sportief of creatief vlak doen. De motivatie en het initiatief van iedereen is onmisbaar.

Onze wekelijkse TOP activiteiten zijn naast de studie:

Maandagavonden

Naast het belang voor de eigen studie en de persoonlijke academische ontwikkeling, biedt Hogeland je de kans om je culturele kennis te verbreiden door verschillende lezingen, workshops, weekendjes en congressen. Dit kan op maandagavond.

Klik hier om meer te weten over de maandagavonden.

Vrijwilligerswerk

Sociale acties in Utrecht en omgeving. Vanuit Hogeland  werken we mee aan verschillende projecten: groot, klein, dichtbij en ver weg. Ga een keer mee en ervaar dat je er meer voor terug krijgt dan je denkt!

Klik hier om meer erover te weten

Geloofsverdieping

In Hogeland wordt een aantal activiteiten georganiseerd over het geloof. Wat houdt het geloof in? Wil je weten waar het christendom voor staat? Zoek je een actueel boek over het geloof? Zou je je geloofsleven wat meer inhoud en betekenis willen geven? Ben je op zoek naar harmonie tussen wat je gelooft en hoe je leeft?! Welkom!

Klik hier om meer erover te weten