Je herinnert je wel dat we afgelopen jaar vanuit studentenhuis Hogeland geweldige ervaringen opgedaan met het huiswerkproject Taal&Co20 (Zie http://studentenhuishogeland.nl/vrijwilligerswerk/). 
Helaas lijden veel schoolgaande kinderen nog steeds onder de coronamaatregelen. Daarom hebben we ons project Taal&Co 20 in een ander jasje gestoken. De Kronenschool is van start gegaan! Met de Kronenschool kunnen we meer kinderen op een structurelere manier helpen. Dit project wordt, zoals alle projecten van stichting Instudo, gedragen en georganiseerd door studenten en young professionals. Wij zoeken enthousiaste studenten die hun tijd willen geven aan de kinderen van de Kronenschool. Hieronder vind je de beschrijving van het project. Wil jij je schouders hieronder zetten? Meld je aan! Via: www.dekronenschool.nl informeren we je over de voortgang van de Kronenschool. En, … Uiteraard rekenen, zoals altijd, op jouw ideeën, inzet en financiële hulp. Alle beetjes helpen. 

Kanjer studenten gezocht voor kanjer kinderen!  

*  De Kronenschool is een nieuw initiatief in Utrecht voor basisschoolleerlingen die door corona minder onderwijstijd hebben gehad. Kinderen van groep 3 t/m 8 wordt de kans gegeven om met extra onderwijstijd leerdoelen op een speelse wijze en in een buitenschoolse leeromgeving te behalen. Om deze rijke buitenschoolse leeromgeving te kunnen bieden, zijn wij op zoek naar echte *kanjer studenten die ons hiermee willen helpen! Zet jezelf in als vrijwilliger om dit doel te bereiken. Het is niet alleen hard werken, maar levert ook  mooie ervaringen op samen met andere studenten. Voor de studenten worden, naast de begeleiding van de kinderen, ook leuke en leerzame activiteiten georganiseerd. Je ziet dus niet alleen de kinderen groeien, je zal zelf ook een ontwikkeling doormaken.                

Meld je nu aan via onderstaand formulier: https://forms.gle/TsLp86C5X5GrrJZ9A